PROACTIVA
Preradovićeva 32
10 000 ZAGREB
 
mob. 091/5205 070

  PROACTIVA
više od poslovne škole...


ZANIMLJIVOSTI

Seminar pred najvećim brojem ljudi

Dana 16.06.2013. u organizaciji Školske knjige, održano je predavanje „Sanaga i moć riječi i slike“, na kojem je nazočilo 513 (!) polaznika, što je novi rekord Proactive. Ono što nas još više ispunja ponosom jest da je prosjek ocjena predavača dr.sc. Nikše Sviličića u provedenoj anketi nakon predavanja bio nevjerojatnih 5.0 (!), na čemu iskreno čestitamo !


Seminar pred najvećim brojem ljudi održan je na Bolu 22-25.09.2003. za potrebe poslovnih tajnica u organizaciji Andragoškog centra, bilo je prisutno 125 polaznika.


Najduži seminar

Najduži seminar odrađen je u Zagrebu, rujna 2003. za potrebe Zagrebačkog velesajma, trajao je 48 sati a održavao se tijekom 6 dana ...

Najzahtjevniji seminar

Najzahtjevniji seminar održan je u lipnju 2004. u Rijeci za potrebe Elektroprimorja u organizaciji HUP-a Rijeka. Klima nije radila, a termometar u učionici je pokazivao +34C ... Polaznici kažu da nisu uopće zamjetili vrućinu a predavač je dobio poseban bonus zbog toga ...

Najveći uspjeh

Najveći uspjeh zbio se u tijekom 2003/2004. kada je naš predavač na edukaciji u Podravci ostvario prosjek od 5.00 na nekoliko seminara za redom od strane vrlo zahtjevnih polaznika i teme postao najboljim predavačem POMAK-a (POdravkina Menadžerska AKademija) ... iste godine, na tri uzastopna seminara u tri dana (Saponia Osijek) – oko 60 polaznika ocijenilo je našeg predavača prosječnm ocjenom od 4,973 što je zaista izniman uspjeh.

Sličan uspjeh

Sličan uspjeh se dogodio u ožujku 2005. godine na seminaru za Agrokorovu „Futuru A“ na kojoj su predavač briljirao i od 36 polaznika imao prosječnu ocjenu 5.0!

Najponosniji smo

Najponosniji smo na podatak da su naši predavači predavali i gostovali na KUT – (Korean University of Technology,) HARVARDU – (Harvard School of Law) i Ohio University (PR - Communication ) i tamo ostvarili vrlo zapažen uspjeh.

Najviše smo putovali

Najviše smo putovali u travnju 2004., taj mjesec se održalo 25 edukacija i 18 konzalting sesija izvan Zagreba ...

Program koji se najviše traži

Program koji se najviše traži su: „Komunikacijske i prezentacijske vještine“ koje vrlo uspješno predaje dr.sc. Nikša Sviličić.

Naš najegzotičniji modul

Naš najegzotičniji modul je „Subliminalne poruke – napad bez učinkovite obrane“, ta je tema na zapadu u posljednje vrijeme opet aktualizirana. U Proactivi imamo stručnjake svjetskih okvira iz te tematike.

Najbolji prostor za seminare

Najbolji prostor za seminare, po ocjeni naših predavača je Tomislavov dom na Sljemenu.

Najgori prostor za seminare

Najgori prostor za seminare, po ocjeni naših predavača je hotel Bosna u Bihaću.