PROACTIVA
Preradovićeva 32
10 000 ZAGREB
 
mob. 091/5205 070

  PROACTIVA
više od poslovne škole...


REKLI SU

Maja Delić - ZAGREBAČKI VELESAJAM

Maja Delić


ZAGREBAČKI VELESAJAM
Rukovoditelj ljudskih resursa

Izuzetno pozitivno iskustvo ... osim zadanih ciljeva koje smo ostvarili i iznad očekivanja, rad u grupi djelovao je vrlo pozitivno i na međuljudske odnose tj. komunikaciju samih polaznika, koja je još dugo nakon seminara bila daleko bolja nego prije

Za potrebe djelatnika Zagrebačkog velesajma organizirali smo seminar “Komunikacijsko prezentacijskih vještina i vještina pregovaranja“ pod stručnim vodstvom gospodina Nikše Sviličića i tvrtke Proactiva. Osobno sam sudjelovala u radu seminara koji je za svakoga od učesnika i za tvrtku kao cjelinu dao izuzetno pozitivne rezultate. Svojim zaista izuzetnim osjećajem za dinamiku grupe, vrhunskom profesionalnošću i izvrsnim metodološkim pristupom, g. Sviličić nas je vodio kroz seminar tijekom kojega smo jako puno naučili, osvijestili, prepoznali i korigirali a uz to se i vrlo dobro zabavili. Osim zadanih ciljeva koje smo ostvarili i iznad očekivanja, rad u grupi djelovao je vrlo pozitivno i na međuljudske odnose i komunikaciju samih polaznika, koja je još dugo nakon seminara bila daleko bolja od prosjeka u našoj tvrtki. Potaknuti izuzetno dobrim rezultatima prve grupe i interesom koji su polaznici izazvali među svojim kolegama, organizirali smo seminar sa još dvije grupe naših djelatnika koji je dao isto tako, sada već očekivano, vrlo dobre rezultate. Zahvaljujući tom iskustvu nadamo se da naša suradnja s gosp. Sviličićem i tvrtkom Proactiva nije završila i da ćemo imati još prilike, uz njegovo stručno vodstvo, učiti i savladavati ili unapređivati potrebne nam vještine i znanja uvjereni da ćemo se opet uz sve i dobro zabaviti.

Stoga svima zaista najtoplije i najiskrenije mogu preporučiti rad s gospodinom Sviličićem uvjerena da će i ostali osjetiti sve pozitivne efekte koje rad s tim kompetentnim, stručnim i talentiranim voditeljem rekla bih gotovo sigurno garantira.